Maak kennis met het team van Het Kinderboekenjournaal

Hallo daar, en welkom bij het Kinderboekenjournaal; een platform voor ouders en kinderen die op zoek zijn naar goeie boekentips, meer willen weten over lezen, auteurs of uitgeverijen. Je kunt van ons vlogs, blogs, tips, interviews, winacties en nieuws verwachten, waarin we je graag op de hoogte houden van de leukste, mooiste, spannendste, gaafste, engste, en interessantste boeken. Wij zijn het team van het Kinderboekenjournaal en we stellen ons graag even aan jullie voor.

P.s. we smijten in de video echt niet met boeken, hoor. We geven juist heel symbolisch de liefde voor het boek door…. Echt waar.

 

Een reactie op “Maak kennis met het team van Het Kinderboekenjournaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *