100 bizarre vragen (die toch niet zo bizar zijn)

100 bizarre vragen (die toch niet zo bizar zijn)
Categorieën: , ,
Publisher:

Stomme vragen bestaan niet – lees dit boek maar…Zijn er meer koeien dan varkens op de wereld? Heb je meer wimper- of wenkbrauwhaartjes? Hoeveel vierkante meter pizza eet de mens per dag? En zou je leven lang genoeg zijn om hardop tot 1 miljard te kunnen tellen?
In dit boek vind je de antwoorden op honderd vreemde vragen. Ontdek leerzame, grappige en verrassende weetjes over van alles en nog wat. Want de meest bizarre vragen leiden tot de leukste én interessantste antwoorden!

In drie woorden

Leerzaam, interessant, grappig

In meer woorden

Kinderen stellen het liefst de hele dag vragen en willen alles weten van de wereld om hen heen. Het zijn meestal niet de vragen waar jij een antwoord op kan geven. De schrijvers van dit boeken hebben 100 bijzondere vragen uitgekozen waar ze antwoord op geven. Het zijn niet de meest voor de hand liggende vragen die worden behandeld. Zoals bijvoorbeeld de vraag of we in ons leven genoeg lopen voor een heel rondje om de aarde. Of de vraag of  er meer water in een watermeloen zit dan in een gewone meloen. En praten mannen eigenlijk minder dan vrouwen, of is dat niet waar? De antwoorden op deze én nog 97 andere vragen vind je in dit boek.

Voor elke vraag is een dubbele pagina gereserveerd. Aan de linkerkant staat in het groot de vraag geschreven en in 3 korte hoofdstukken wordt het antwoord gegeven. Het geheel wordt opgeluisterd door vele kleurrijke illustraties, waarin grapjes zijn verwerkt. Omdat het boek per bladzijde een vraag behandeld, leest het als een trein. Het is een heerlijk boek om door te bladeren.

Voor alle nieuwsgierige kinderen vanaf een jaar of 10.

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *