100 eerste woordjes in de natuur

100 eerste woordjes over alles wat je kunt tegenkomen in de natuur. Met verrassingen onder de flapjes!

‘100 eerste woordjes in de natuur’ is een prachtig kleurrijk en groot kartonboek vol belangrijke eerste woordjes voor peuters. Spelenderwijs leren ze zo hun vocabulaire uit te breiden.

In drie woorden

Kleurrijk, vrolijk, leerzaam

In meer woorden

Het is zo mooi hoe dreumesen en peuters nieuwsgierig zijn naar alles en zich kunnen verwonderen over alles om hun heen, vooral over de natuur. Dit is dan ook een perfect boek voor nieuwsgierige natuurliefhebbers vanaf een jaar of twee. Elk woordje in dit stevige, grote kinderboek leert nieuwsgierige kids meer over de natuur en de dieren om hen heen. Zoals in ieder deel van deze serie zijn de pagina’s ook nu weer onderverdeeld in heldere categorieën: in de tuin vind je misschien een schuur en een lieveheersbeestje, bij de zee misschien wel een vuurtoren of een kwal, in het bos kom je eerder een eekhoorn tegen, of een dennenboom. Ook de seizoenen komen aan bod. Op elke pagina vind je een flapje; wie of wat zou erachter zitten?

De illustraties van Edward Underwood zijn pictogramachtig, helder en vrolijk, net als in ‘100 eerste woordjes’ en ‘100 eerste woordjes in de stad’ – de andere delen in deze serie – en maken goed duidelijk wat elk woord betekent. Een lust voor het oog voor de lezers, maar ook voor de ouders: echte kinderkamerkunst!

Met dit gi-ga-groene boek kun je heerlijk met de jongste kinderen in de gi-ga-groene Kinderboekenweek van 2022 duiken!

the gravatar profile photo

Blog auteur Ivenka Gerbrandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *