Alles leeft

Alles leeft
Categorieën: ,
Tags: ,
Publisher:

‘Lang, lang geleden, voordat er witte doppen uit onze oren groeiden…’

Leven. Wat is dat precies? Dit boekt heeft natuurlijk helemaal geen antwoord op die vraag. Wel is het een grappige introductie van dit wonderlijke fenomeen. Al dat harige, gladde, gevederde leven in dit boek kruipt, eet, gromt en vliegt erop los. Je hebt groot leven, klein leven en onzichtbaar leven. En je hebt zelfs leven dat 500 jaar oud kan worden! Alles leeft laat zien dat alles met elkaar verbonden is, want één ding is zeker: leven doen we samen!

In drie woorden

Abstract, filosoferen en kunstzinnig

In meer woorden

Christian Borstlap is een Nederlandse artdirector, vormgever, illustrator en filmmaker. Hij werkt onder ander voor Louis Vuitton, Christian Dior en het Rijksmuseum. Voor Artis en Micropia bedacht hij succesvolle campagnes zoals ‘Artis de Partis’, ‘Artis leeft’ en ‘Is er leven op je neus?’. Hieruit vloeiden twee prachtige prentenboeken voort die al in veel landen werden gepubliceerd, maar nu voor het eerst in Nederland verschijnen.

Alles leeft is een beeldend verhaal over leven. Maar wat leven precies is, wordt niet duidelijk. Het geeft je stof om over na te denken, te filosoferen. Het verhaal en de abstracte illustraties geven je gespreksstof. Het boek kent veel herkenbare elementen, dieren en er is gewerkt met vele vormen.Het prikkelt de woordenschat van jonge kinderen. Dit alles maakt het een kunstzinnig geheel.

Voor kinderen vanaf vier jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *