Alles wat cool is aan dino’s

Alles wat cool is aan dino's
Categorieën: ,
Author:
Publisher:

‘Leer alles over dino’s en andere prehistorische dieren!’

In Alles wat cool is aan dino’s lees je wat je altijd al wilde weten over je favoriete uitgestorven reptiel. Dit boek barst uit zijn voegen van de handige overzichtjes, foute dinograppen en rare feiten. Wist jij bijvoorbeeld dat de Tyrannosaurus Rex gakte als een gans?

In drie woorden

Humoristisch, informatief en kleurrijk

In meer woorden

Alles wat cool is aan dino’s valt met zijn kleurrijke cover direct op. In dit leerzame boek ontdek je alles over dino’s en andere prehistorische dieren. We gaan miljarden jaren terug in de tijd en maken kennis met kleine dino’s, grote dino’s, snelle dino’s en de hardste dino’s die er op onze aarde hebben rondgelopen.

Mike Lowery heeft dit boek geschreven en geïllustreerd. Zijn vlotte schrijfstijl in combinatie met de prachtige vormgeving maken dat je dit boek snel verslindt. Het boek zit boordevol informatie, grappen en leuke weetjes over deze bijzondere wezens. Daarnaast geeft Mike Lowery ook nog een aantal tekentips, zodat jij zelf ook stap voor stap dino’s kunt tekenen.

In het boek worden de lastige woorden uitgelegd en bij moeilijk te lezen woorden wordt er aandacht besteed aan de uitspraak van het woord. Het boek is dan ook al geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Duik lekker in een hoekje van de bank en stort je volledig in de wereld van de dino’s met dit fantastische informatieve boek!

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *