American Royals Majesteit

American Royals Majesteit
Categorieën: ,
Tag:
Publisher:

‘Een huwelijk zou een enorm verbindende gelegenheid kunnen zijn, voor iedereen in het land.’

The Crown meets Gossip Girl in deze heerlijke jongerenroman die zich afspeelt in het hart van het Amerikaanse koningshuis. Wint de liefde het van plicht en traditie?

In drie woorden

Intrigerend, verslavend, koningshuis

In meer woorden

Majesteit is het tweede deel in de verslavende serie American Royals. De vader van Beatrice, Samantha en Jefferson is overleden. Dit betekent voor Beatrice dat zij nu koningin is. In het vorige deel heb je kunnen lezen dat prinses Beatrice van haar ouders op zoek moest naar een geschikte huwelijkskandidaat. Dat ze eigenlijk tot over haar oren verliefd was op haar Reverve wachter, wisten haar ouders niet. Dit deel draait om het koninklijk huwelijk. Langzaam aan zet Beatrice de Reverve wachter uit haar hoofd en ze merkt dat ze een betere klik heeft met haar verloofde dan gedacht.

Uiteraard draait het in dit deel niet alleen om de nieuwe koningin. We volgen ook haar broer Jefferson en zus Samantha met hun liefdesperikelen. Jefferson heeft in deel 1 een kortstondige relatie gehad met Nina, de beste vriendin van zijn tweelingzus Samantha. Nina probeert hem uit de weg te gaan en leert iemand anders kennen. Maar is diegene wel oprecht in haar geïnteresseerd, of wil iemand anders haar vooral uit de weg van prins Jefferson houden? Samantha feest erop los, in de hoop dat haar verliefdheid op de verloofde van haar zus zal verdwijnen.

Een heerlijk boek, mijn ‘guilty pleasure’. Tijdens het lezen verlies je jezelf helemaal in dit Amerikaanse koningshuis. Een koningshuis vol jonge mensen die worstelen met wie ze zijn, wie ze kunnen vertrouwen en willen proberen een leven op te bouwen met een partner aan hun zijde. Intrigerend, verslavend, vol drama en romantiek.

Jongeren vanaf 14 jaar én volwassen lezers zullen smullen van een kijkje achter de schermen bij deze koninklijke familie.

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *