Baby kijk! Een interactief babyboek

Baby kijk! Een interactief babyboek
Categorieën: , ,
Author:
Publisher:

‘Draaien maar!’

In dit boek vind je voelelementen, een spiegel om je te doen lachen, plaatjes die je kan verschuiven, en heel veel dingen om te leren! Baby’s zullen er helemaal gek op zijn.

In drie woorden

Kartonboek, baby, interactief

In meer woorden

Wil je jouw baby al vroeg een liefde voor boeken laten ontwikkelen? Dan is dit boek een uitkomst. Het zal zeker een grote aantrekkingskracht hebben op jonge kinderen.
In het boek vind je allerhande voelelementen waardoor een kindje vast op ontdekkingstocht gaat. De zwart witte en felle kleuren vallen enorm op, je kunt dit boek echt niet missen.Het boek is niet te groot en niet te klein en is gemaakt van stevig karton.

In het boek staan ook simpele woorden en zinnen om zo spraak te stimuleren. Ook bevat het boek verschillende structuren (zachte en ruwe stof) om de tastzin te stimuleren. Om het boek compleet te maken, vind je in het midden van het boek een grote spiegel. Zo kun je jezelf goed bekijken. Ik begrijp de ondertitel Een interactief babyboek helemaal. Dit boek zet echt aan tot spelend leren.

Baby kijk! Een interactief babyboek is een heerlijk boek voor avontuurlijk ingestelde baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar.

 

the gravatar profile photo

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *