Baby’s allereerste glitter speelboekje

Baby's allereerste glitter speelboekje
Categorieën: ,
Publisher:

“Speel je mee?”

De raket vliegt tussen de planeten, het vuurwerk knalt boven de daken, de zeepaardjes spelen met de schildpad en drie draakjes spuwen vuur boven de vulkanen. Zie je alle mooie glitterpatronen daarbij?

In drie woorden

Kleurrijk, vrolijk en fonkelend

In meer woorden

Dit vrolijke vierkant hardkartonnen prentenboek zou zomaar het lievelingsboek van jouw baby kunnen worden. De illustraties van Stella Baggott zijn echt schitterend van kleur en samenstelling.Je blijft naar de platen kijken en je ontdekt steeds iets meer. De illustraties zijn voorzien van grappige details zoals een marsmannetje dat ergens achter tevoorschijn piept of knallend vuurwerk in de lucht. Op iedere bladzijde is ook een kijkgaatje, waardoor je meteen zicht hebt op de volgende pagina.

Er staat geen geschreven verhaal in het boek, het is vrijwel tekstloos. Op iedere bladzijde staat wel een woord afgedrukt. Het woord geeft het geluid weer van datgene dat er op de afbeelding te zien is. Bij het vuurwerk hoor je POP POP en de schildpad zegt BLUB BLUB. Op iedere bladzijde is er gebruik gemaakt van glitter en glimeffecten, zodat dit boek opvalt tussen andere babyboeken. Ik zou zeggen, klap dit vrolijke fonkelende boekje snel open. Veel kijkplezier! Het boek is geschikt vanaf circa 1 jaar.

 

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *