Beestachtig beroemd

Beestachtig beroemd
Categorieën: ,
Publisher:

“De wonderbaarlijke ware verhalen van bijzondere beesten”

Dit zijn de verhalen van moedige redders, onverschrokken avonturiers, baanbrekende onderzoekers, unieke probleemoplossers en inspirerende helden. De verhalen van dappere dieren die zonder angst elke uitdaging aangingen, trouwe vrienden die levens veranderden en buitengewone beesten die nooit vergeten mogen worden…

In drie woorden

Beestachtig, indrukwekkend en meeslepend

In meer woorden

Dit boek bevat 50 prachtige, informatieve verhalen met ieder een dier in de hoofdrol dat geschiedenis heeft geschreven. Een dier? Ja, een dier! Ieder dier heeft zijn of haar eigen verhaal en daarmee een plekje in dit boek verdient. Het boek is ingedeeld in vijf verschillende hoofdstukken met daarin ieder tien dieren. Zo hebben we de redders en beschermers, de avonturiers en verkenners, de aanpassers en oplossers, de ontdekkers en pioniers en de inspirators en beïnvloeders. Ieder dier heeft in dit boek een eigen dubbele pagina vol met fascinerende feiten, indrukwekkende citaten, prachtige foto’s en misschien nog wel het belangrijkste, een levend verhaal met prachtige illustraties. Toch bevat de tekst een aantal lastige woorden, vooral voor jonge kinderen. Ook hier heeft de auteur aan gedacht bij het maken van dit indrukwekkende boek. Achter in het boek is namelijk een woordenlijst toegevoegd waarin alle lastige woorden worden uitgelegd.

Dit boek is geschikt om voor te lezen aan alle dierenliefhebbers vanaf ongeveer 8 jaar. Zelf lezen kan vanaf ongeveer 10 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *