Berenkriebel!

Berenkriebel!
Categorieën: ,
Publisher:

“Het is geen gewone kriebel..
… het is BERENkriebel!”

Heb je wel eens gehoord van de berenkriebel? Dat is een verschrikkelijke kriebel waar je niet bij kunt. En Beer heeft deze kriebel. Gelukkig kent hij precies de juiste boom om zich aan te kriebelen. Maar dan valt de boom om! Bever heeft deze om geknaagd voor zijn dam. Wat nu?

In drie woorden

Humor, speels, lief

In meer woorden

Heb je wel eens een kriebel waar je niet bij kunt? Dat is net zoals de berenkriebel. Eindelijk is er ruimte voor Beer om te kriebelen. Wat een heerlijk gevoel! Maar dan… valt de boom ineens om. Bever had namelijk hout nodig voor zijn nieuwe dam. Samen gaan ze op zoek naar een nieuwe kriebelboom. Maar de ene boom zoemt en van de andere boom wordt Beer verlegen… zouden ze een nieuwe kriebelboom vinden?

Berenkriebel! is het prentenboekendebuut van Victoria Cassanell. Ze schrijft de verhalen en daarbij maakt ze ook nog de illustraties helemaal zelf. En dat doet ze fantastisch! De tekst is begrijpelijk en de kleurrijke illustraties vormen een gezamenlijk kleurenpalet. De afwisseling tussen (pagina-)grote- en kleine illustraties maakt het tot een speels geheel.

Voor alle prentenboekenliefhebbers van 4 jaar en ouder.

the gravatar profile photo

Blog auteur Yvonne Soepboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *