Besties voor altijd

Besties voor altijd
Categorieën: ,
Author:

‘Vrolijke verhalen over echte meidendingen’

Teddie en Maud zijn besties. Maud kan gewoon lopen, maar Teddie niet. Ze heeft haar rolstoel de Tedmobile genoemd, naar de Batmobile van Batman, want ze is gek op actiefilms.

Voor Maud en Teddie is de Tedmobile de gwoonste zaak van de wereld. Net als zo veel meiden gaan ze samen shoppen, dansen, schaatsen, babysitten en lachen ze heel wat af.

In drie woorden

Grappig, avontuurlijk en meidendingen

In meer woorden

Ga je binnenkort naar de brugklas of zit je in de onderbouw van de middelbare school en houd je van een vrolijk en gezellig boek over vriendschap? Dan is dit boek echt iets voor jou.

Besties voor altijd is een bundeling van de herziene boeken Maffe meiden, Maffe meiden – maffer dan ooit en Maffe meiden- 4 ever maf en geschreven door Mirjam Mous. Alle verhalen zijn vrolijk en fris en zitten vol grappige gebeurtenissen. Wat moet je bijvoorbeeld doen als je bestie in de paskamer van een superdure winkel uit haar jurk knapt? Of wat doe je als je geld bespaart op een duur masker en je moeder een beautymasker cadeau geeft voor moederdag van boetseerklei? Of wat doe je als je zo blij bent met een kaart voor Valentijnsdag, maar de stille aanbidder nog op de basisschool zit? Teddie en Maud komen soms in de problemen, maar samen komen zij er altijd wel uit en verzinnen zij originele oplossingen.

Teddie en Maud maken veel mee als zij samen shoppen, dansen, schaatsen of babysitten. Ze hebben samen veel lol. Dit heerlijke feel good book neemt je mee naar hun wereld en geeft je een kijkje in het leven van een middelbare scholier. Maud kan lopen en Teddie zit in een rolstoel, maar vergis je niet. De rolstoel is voor deze vriendinnen heel normaal en houdt ze niet tegen om spannende avonturen te beleven.

Besties voor altijd is een heerlijk dik boek voor kinderen van 10 tot 12 jaar en bezorgt je vast een grote glimlach op je gezicht!

 

 

 

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *