Bij jou

Bij jou
Categorieën: ,
Publisher:

“Wat was je allermooiste droom?” 

Beer en mol liggen heerlijk te slapen in hun warme winterhol. Maar ineens wordt Beer wakker. Hij heeft een mooie droom gehad maar… hij weet niet meer precies waar het over ging en wat het was. Dus Beer gaat op zoek. Op zoek naar wat de droom zo mooi maakte. Maar misschien is dit allermooiste wel dichterbij dan Beer denkt. Ga jij met hem mee op zoek?

In drie woorden

Warm, dromerig, vriendschap

In meer woorden

Een dromerig prentenboek waarbij de vriendschap tussen Beer, Bij en Mol duidelijk zichtbaar èn voelbaar is. Het mooie is de zoektocht naar het allermooiste in Beers droom. Hij zoekt in de lente, de zomer, in de herfst en in de winter. En hij kan het maar niet vinden. Daarom vind ik de boodschap die Milja Praagman ons mee wil geven ontzettend mooi. We leven in een wereld waar, door de digitalisering, we zo naar de andere kant van de wereld kunnen. Maar misschien is het allermooiste wel veel dichterbij dan je denkt. 

Milja Praagman is zowel de auteur als de illustrator van het boek. De tekst en de illustraties zijn gezamenlijk echt een geweldige combinatie! De paginagrote tekeningen stralen warmte en rust uit. Dit prachtige prentenboek biedt mooie gelegenheden voor gesprekken met de kinderen over dromen en wat er voor hen belangrijk is. 

the gravatar profile photo

Blog auteur Yvonne Soepboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *