Boer Boris en de luchtballon

Boer Boris en de luchtballon
Categorieën: ,
Series:
Publisher:

‘Boer Boris, moet je kijken wat ik gevonden heb!’

Er komt een vreemde vogel uit een ei. Die hoort niet thuis op de boerderij. Boer Boris besluit hem weg te brengen. Maar hoe?

In drie woorden

Humoristisch, vrolijk, wereld

In meer woorden

Auteur Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman maken samen de populaire Boer Boris-serie, de prentenboeken over de stoere Boris die zijn eigen boerderij runt. Er zijn al ruim en kwart miljoen “Boer Boris’-boeken verkocht! En nu is er een nieuw deel binnen deze immens populaire serie verschenen, Boer Boris en de luchtballon.

In dit kleurrijke deel vindt Berend een ei onder de heg. Boer Boris neemt het mee naar binnen, zodat het veilig kan uitkomen. En dat doet het! Maar… dat is geen kippenkuiken, het is een pinguïn! Het is hier veel te warm voor een pinguïnkuiken, hij moet zo snel mogelijk naar huis. Maar hoe? Naar de Zuidpool gaan geen treinen of bussen. Gelukkig weet Boer Boris altijd raad en met de luchtballon brengen ze het kuiken weer thuis. Maar eerst kijken ze onderweg hun ogen uit.

Ook dit deel is voorzien van een prachtige foamcover, is op rijm geschreven, staat vol met kleurrijke illustraties en zit vol humor. Wist je dat op alle pagina’s een merel en een muis verstopt zijn? Kun jij ze vinden? Alle Boer Boris elementen zijn dus aanwezig. Mocht je je afvragen waarom wij een grote Boer Boris fan zijn, lees dan deze blog, waarin we 11 redenen op een rij hebben gezet.

Voor alle Boer Boris fans vanaf 3 jaar.

 

the gravatar profile photo

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *