Boer Boris heeft het heet!

Boer Boris heeft het heet!
Categorieën: ,
Publisher:

‘Er moet gauw iets gebeuren, want anders smelten de schapen!’

Boer Boris heeft het heet! Maar de schapen in hun dikke wollen jas hebben het nog veel heter. Het is middenin de zomer en Boer Boris moet iets doen! Hij helpt de schapen uit hun warme jasjes. Al die wol is ideaal voor het maken van dikke truien en mutsen. Die komen misschien beter van pas dan je denkt…

In drie woorden

Origineel, leerzaam en verrassend

In meer woorden

Auteur Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman maken samen de immens populaire Boer Boris-serie, de prentenboeken over de stoere Boris die zijn eigen boerderij runt. Er zijn al ruim en kwart miljoen “Boer Boris’-boeken verkocht! En nu is er een nieuw deel binnen deze immens populaire serie verschenen, Boer Boris heeft het heet!

In dit prachtige, nieuwe deel volgen we Boer Boris op een erg warme zomerdag. Iedereen op de boerderij heeft het heet en is op zoek naar verkoeling. Helaas voor de schapen dragen ze nog hun warme winterjas. Gelukkig komt Boer Boris snel met een oplossing, de scheermachine. En hij scheert zo roets, alle schapen uit hun vacht en brengt de wol naar een fabriek om er truien en mutsen van te maken. Op de terugweg naar de boerderij begint het ineens enorm te regenen, en ojee probleem! Alle dieren waren nog buiten, zouden ze het niet erg koud hebben? Als Boer Boris nu maar weet hoe hij dit moet oplossen…

 

De serie staat bekend om steeds terugkerende aspecten. Het verhaal op rijm, humor, kleurrijke illustraties, rijke woordenschat, plot twists en de foam cover. Al deze aspecten maken ook dit deel weer tot een groot succes! Onze favoriete kleuterboer is de held van de show in dit nieuwe deel wat niet mag ontbreken op je boekenplank.

En wil jij nou meer weten over onze favoriete kleuterboer? Klik hier voor onze blog waarin we jou met 11 redenen uitleggen waarom Boer Boris echt geweldig is!

the gravatar profile photo

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *