De A van appel en de B van Boer Boris

De A van appel en de B van Boer Boris
Categorieën: , ,
Tag:
Publisher:

‘Alle letters komen langs op de boerderij van Boer Boris. Ken jij de letters al?’

Alle letters van het alfabet komen voorbij in dit stevige kartonboek voorzien van vrolijke illustraties uit de boeken van Boer Boris.

In drie woorden

Informatief, leerzaam en vrolijk

In meer woorden

Wat een mooi boekje om het alfabet te introduceren aan jonge kinderen! Op iedere bladzijde zie je één van de vele prachtige tekeningen uit de boeken van Boer Boris. Dan volgt de hoofdletter, de leesletter (kleine letter) en tot slot een lusletter. Zo zien jonge kinderen meteen dat er veel manieren zijn om letters weer te geven. Verder staat er dan welk woord met die letter begint. Zo begint het boek met de a van appel en de b van broer Berend. Dan volgt de c van chocolademelk en de d van dak.

De sfeervolle illustraties van Philip Hopman vullen de woorden van Ted van Lieshout perfect aan. Je krijgt geen genoeg van de mooie prenten, dit is een boek om vaker door te bladeren. Je ontdekt steeds een nieuw detail op de tekeningen. Het kartonboek voelt zeer stevig aan en is dus zeer geschikt voor jonge kinderen.

Woordenboeken zijn altijd leuk voor jonge kinderen, maar Boer Boris maakt dit boek extra leuk. Wie is er nu geen fan van de boeken van Boer Boris. De A van appel en de B van Boer Boris is een heerlijk boek voor de jonge Boer Boris fan van 2 tot 4 jaar.

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *