De ALLES wat je worden wil machine

De ALLES wat je worden wil machine
Categorieën: ,
Author:
Publisher:

‘Een machine waar je alles mee kunt worden wat je wil!’

Tom en Emma hebben een heel bijzondere machine gebouwd: een ALLES-wat-je-worden-wil-machine. Wat een uitvinding! Tom gaat erin, Emma toetst een beroep in en hop! de machine spuugt Tom uit als bakker. Maar waarom zou je eigenlijk niet twee beroepen tegelijk kunnen hebben? Geen probleem voor de machine! Met één druk op de knop verandert Tom in een bak-kapper en Emma in een circus-brandweervrouw. Zo proberen ze de gekste beroepen uit, totdat…

In drie woorden

Grappig, origineel, kleurrijk

In meer woorden

Waarom zou je voor één beroep kiezen, als je ook voor meerdere beroepen tegelijk kan kiezen? Wat vind je van het beroep diepzeeduiker-stratenmaker of ober-graafmachinemachinist? Geweldig toch? En je kan het allemaal worden door de bijzondere machine die Tom en Emma hebben gebouwd. De ALLES-wat-je-worden-wil-machine! Wat zou jij kiezen?

Kees de Boer, ook wel bekend van zijn samenwerking met Tjibbe Veldkamp, heeft dit keer niet alleen de illustraties gemaakt, maar ook de tekst geschreven. En wat is hij daar goed in geslaagd! Wat heeft hij een fantasie. Het resultaat is een vrolijk en grappig prentenboek. Er is ontzettend veel te zien op de pagina’s, je komt ogen te kort.

Voor kinderen vanaf 4 jaar voor wie de hele wereld nog open ligt.

the gravatar profile photo

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *