De beste mama’s en papa’s

De beste mama's en papa's
Categorieën: , ,
Publisher:

‘Er valt enorm veel te leren en daarom blijft het kleintje 8 jaar bij mij. Geen enkel ander dier zorgt zo lang voor zijn kind.’

Ook voor beestjes zijn mama’s en papa’s belangrijk. En de negen dieren die je in dit boek leert kennen zijn heel zorgzame ouders! Ontdek de wereld van de keizerpinguïn, de vos, de orang-oetan, de anemoonvis, de rode flamingo, de rode kangoeroe, de zebravink, de wolf en het gele zeepaardje.

In drie woorden

Informatief, gedetailleerd en overzichtelijk

In meer woorden

Yes, er is een nieuw deel verschenen in de serie Superbeesjes van Clavis! Deze serie bestaat uit boeken over bijzondere dieren. En alle dieren in het boek hebben iets met elkaar gemeen. Zo werden in het eerste deel de bouwers in de schijnwerpers gezet. In dit tweede deel ontmoet je bijzondere papa’s en mama’s. Je leert alles over de keizerpinguïn, de vos, de orang-oetan, de anemoonvis, de rode flamingo, de rode kangoeroe, de zebravink, de wolf en het gele zeepaardje.

Het boek is overzichtelijk. Ieder dier staat zes pagina’s lang in de schijnwerpers. Het dier wordt eerst aan je voorgesteld, daarna volgen er twee pagina’s vol informatie en het wordt afgesloten met twee pagina’s over het jong van het dier. Je komt enorm veel te weten over de deze bijzondere dieren.

De informatie in dit boek wordt ondersteund door prachtige, gedetailleerde illustraties van Steffie Padmos. De illustraties en de tekst vormen een goede balans. Ieder dier heeft zijn of haar eigen kleur, dat maakt het boek handig in gebruik. De vormgeving is prachtig en komt bij ieder dier op dezelfde wijze terug, dat leest erg prettig.

Een prachtige aanwinst voor de boekenkast! Voor kleine biologen vanaf 5 jaar.

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *