De grote verkleedpartij

De grote verkleedpartij
Categorieën: ,
Publisher:

‘Herken jij alle dieren uit de dierentuin?’

Het is een enorme chaos in de dierentuin. De dieren houden een grote verkleedpartij, maar… herkennen de bezoekers alle beesten dan nog wel? Gelukkig krijgt directeur Diederik hulp van de ijverige egel Egbert.

In drie woorden

Vrolijk, kleurrijk en humoristisch

In meer woorden

Na De grote tandenpoetsdag maken de dieren uit de dierentuin zich nu klaar voor een feestje in het boek De grote verkleedpartij. Het is onrustig in de dierentuin. Directeur Diederik en zijn hulp egel Egbert gaan maar eens poolshoogte nemen. Ze treffen de meest bijzondere dieren aan. Heb je ooit een girafant, een olifij of een copoot gezien? Je komt ze allemaal tegen in dit kleurrijke prentenboek!

De vrolijke illustraties van Günther Jakobs, in combinatie met de humoristische vertaling van Enne Koens, maken het voorlezen van dit boek echt een feestje! Dit boek is geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf 3 jaar. Het leent zich goed om te gebruiken bij het thema dierentuin, maar het past ook heel goed binnen het thema feest of carnaval. Ontdek samen met de kinderen welke dieren er in de dierentuin wonen en probeer erachter te komen als welk dier ze verkleed zijn.

Bij dit grappige, vrolijke boek zitten ook nog twee leuke extra’s. Het boek wordt geleverd met een prachtige poster van de verklede dieren. En achterin het boek staat een stappenplan, zodat de kinderen zichzelf kunnen verkleden als Egel. Hoe leuk is dat!

Ik zou zeggen: tijd voor een verkleedpartij!

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *