De mooiste vis van de zee viert Kerst

De mooiste vis van de zee viert Kerst
Categorieën: , ,
Tags: ,

‘Vrolijk kerstfeest! roept Regenboog naar zijn vrienden.’

Het is Kerst! Regenboog en zijn vrienden vieren het gezellig samen. Maar ook de vissen die er niet bij kunnen zijn, vergeten ze niet!
Een warm kerstverhaal voor alle fans van Regenboog.

In drie woorden

Warm, liefdevol en saamhorig

In meer woorden

Met Kerst mag niemand alleen zijn en toch zijn veel mensen eenzaam rond deze periode. Vooral in de periode waarin we nu leven, de periode van Covid-19, hebben veel mensen het zwaar. Denk maar eens aan al die eenzame ouderen… Ook op de bodem van de zee is niet iedereen vrolijk. Regenboog en zijn vriendjes hebben daar iets op bedacht. Ze gaan bij iedereen langs die tijdens Kerst niet bij hen kan zijn.

Een kerstgroet is voor iedereen hartverwarmend. Door de verschillende personages die de kerstgroet in ontvangst nemen in dit verhaal wordt dit nogmaals duidelijk gemaakt. Zelfs de meest chagrijnige persoon die je kent, kan blij worden van een vrolijke kerstgroet. Regenboog en zijn vrienden slaan niemand over.

De herkenbare illustraties van de onderwaterwereld staan ook in dit boek weer centraal. Alle vissen hebben een prachtige, glimmende schub van Regenboog gekregen waardoor ze allemaal schitteren. Deze schub is voelbaar gemaakt in dit kleine formaat kartonboekje. Kerst is het feest van het licht, en daar ligt in dit boek ook de nadruk op. De personages die een kerstgroet ontvangen stralen door glitters, en ook de kerstster zorgt voor extra licht.

Een liefdevol kerstverhaal voor kinderen vanaf drie jaar.

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *