De Notenkraker

‘Kijk binnen in een sprookje!’

Op een sprookjesachtige kerstavond komt de houten pop van een meisje tot leven! Piep door de bladzijden van dit betoverende boek en ontdek het verhaal van de Notenkraker.

In drie woorden

Magisch, avontuur en indrukwekkend

In meer woorden

Het is kerstavond en Clara heeft een prachtige houten pop gekregen die noten kan kraken met zijn tanden. Maar opeens om middernacht komt de pop tot leven! Samen met de Notenkraker beleeft Clara een spannend, magisch avontuur.

Het klassieke sprookje van de Notenkraker is in een nieuw jasje gestoken. De vormgeving van dit originele kartonboek is ronduit prachtig. Er is gebruik gemaakt van laser-cut gaatjes, waardoor je steeds een kleine sneak peek naar de volgende bladzijde krijgt. Er zijn af en toe flapjes toegevoegd. Dit zorgt voor verrassende momenten. De illustraties zijn kleurrijk en geven het verhaal een magische sfeer.

Het beroemde sprookje is vaker in een nieuw jasje gestoken. Eerder verscheen er bij Usborne al een kartonboek met knoppen, zodat je de muziek van Tsjaikovski kunt beluisteren tijdens het (voor)lezen. En nu komen ze met deze indrukwekkende versie.

Een prachtig, magisch sprookje om samen met jouw peuter van te genieten.

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *