De verhaaltjesboom

De verhaaltjesboom
Categorieën: ,
Tags: ,
Publisher:

Kijk eens naar de bomen.
Hangen er ook verhaaltjes in?
Lees dan snel verder en ontdek… de verhaaltjesboom!

Een boom vol met verhaaltjes staat in het voorleesbos. Er hangen er wel honderd aan de takken. Als iemand op een avond graag iets grappigs lezen wil dan kan hij altijd een verhaaltje pakken.

Een boom vol met verhaaltjes staat in het voorleesbos. We zouden je heel graag zo’n boompje geven. Maar omdat dat niet kan, hebben wij speciaal voor jou een paar van die verhaaltjes opgeschreven.

In drie woorden

Kleurrijk, grappig, vrolijk

In meer woorden

Ken jij het verhaal van de twee muisjes die op vakantie gingen of het verhaal over een varken zonder krul in zijns staartje? En heb jij de toren van dieren al eens gezien? Al deze vrolijke verhalen hangen in de voorleesboek. Er hangen er wel honderd aan alle takken en waar die boom staat, blijft een raadsel. 

Alle verhalen zijn op rijm geschreven, wat herkenbaar is voor de schrijfstijl van Marianne Busser en Ron Schröder. In de verhalen staan dieren centraal, met ieder een eigen herkenbaar onderwerp. Denk hierbij aan vegetarisch eten, rommel maken en een nieuwe (vreemde) taal leren. 

     

Eefje Kuijl heeft de kleurrijke illustraties bij de verhalen mogen maken. Ze zijn paginagroot en passend bij het verhaal: wat je kunt lezen, kun je meteen zien. Er is zoveel te zien! Dat geeft toegang tot mooie gesprekken.

Dit vrolijke (voor-)leesboek is voor iedereen vanaf 4 jaar.

Blog auteur Yvonne Soepboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *