Echte kunst met dieren

Echte kunst met dieren
Categorieën: , ,
Publisher:

‘Teken, schilder, knip en plak, en maak zo de leukste dieren!’

Van tekenen en schilderen tot collages en afdrukken maken: Met dit boek kunnen alle kunstenaars in spé en dierenvrienden creatief aan de slag gaan. Creëer gekke fantasiewezens door te blazen met verf of inkt, maak allerlei dieren met je handafdrukken en gebruik je vingerafdrukken om Hazewindhonden, aapjes en dinosaurussen te maken.

In drie woorden

Creatief, origineel en uitnodigend

In meer woorden

Echte kunst met dieren is het derde creatieve doeboek van auteur Marion Denchars. Ze schreef ook Echte kunst met vingers en Echte kunst maak je zo. In dit deel staan dieren centraal. Manon beschrijft diverse kunstvormen en maakt daarvan dieren. Het nodigt uit tot doen en geeft je korte opdrachten die opbouwen in moeilijkheid. Het boek laat zien dat echte kunst voor iedereen is weggelegd omdat er altijd opdrachten bij zitten die ook jij kunt doen als je iets minder creatief bent. Er wordt veel gebruik gemaakt van vormen maar ook het lichaam komt er aan te pas, denk maar eens aan vingerafdrukken waar je de mooiste dieren van kunt maken.

Het boek kent veel kleuren wat het tot een vrolijk geheel maakt. Het laat je werken met verschillende materialen en daarbij wordt veel leesbare uitleg gegeven. Zo ben je niet alleen creatief bezig, maar is het tevens erg leerzaam.

Een prachtig doeboek voor de kleine kunstenaar in spé vanaf ongeveer zes jaar.

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *