Ember en de ijsdraken

Ember en de ijsdraken
Categorieën: ,
Publisher:

“Ga mee op dit magische avontuur en ontdek de bijzondere krachten van de draken.”

Ember komt voortdurend in de problemen. Niet handig, als je eruitziet als meisje maar je eigenlijk een vuurdraak bent en iedereen je wil doden. Ze vlucht van het drukke Londen naar Antarctica, maar daar ontdekt Ember de jacht op ijsdraken en stort ze zich nog dieper in de problemen. Want de ijsdraken moeten gered, al kost het haar haar eigen leven.

In drie woorden

magisch, spannend en betoverend

In meer woorden

Wauw, wanneer je dit boek in je handen krijgt, ben je direct verkocht! De prachtige kaft is betoverend. Je wilt direct beginnen met lezen. Wanneer je eenmaal aan dit verhaal begint, kun je het maar moeilijk wegleggen. Dit boek zit boordevol spannende gebeurtenissen die elkaar in rap tempo opvolgen.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Ember. Zij heeft niemand verteld dat ze eigenlijk een vuurdraak is. Op Antarctica ontmoet ze Nisha en Moss. Ze worden vrienden en proberen samen om de jacht op de ijsdraken te dwarsbomen. Ook Nisha en Moss weten niet dat zij eigenlijk een vuurdraak is. Dat geeft nog een extra dimensie aan het boek. Je voelt de worsteling van Ember: zal ze het vertellen of zal ze het toch maar niet doen?

Al met al een enorm spannend avontuur waar kinderen vanaf 10 jaar veel plezier aan zullen beleven.

 

 

 

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *