Emma gaat naar school

Emma gaat naar school
Categorieën: , ,
Series:
Publisher:

Hoe was jouw eerste schooldag?

Het is een spannende dag vandaag. Emma gaat voor de eerste keer naar school. Maar ze is er klaar voor. Want haar verenpakje heeft sterkte vleugels. Kijk maar eens hoe Emma kan vliegen!

In drie woorden

Vrolijk, warm, helpend

In meerdere woorden

Emma mag vandaag voor het allereerst naar school. Ze kijkt hier al heel erg lang naar uit, maar plots zit haar buik vol met kriebels. Voor één keer mag ze haar verenpakje aan naar school van mama. “Ik heb mijn sterkste vleugels aan vandaag!” zegt Emma en samen met mama vertrekt ze naar school. Zelfverzekerd komt Emma in haar klas. Hoe zullen haar klasgenoten Louis. Arthur en Olivia reageren?

Emma gaat naar school is het eerste deel van de nieuwe serie Beestenboel. Een serie die je helpt om te ontdekken hoe uniek je bent en hoe fijn het is om gewoon jezelf te zijn. Nadat Emma haar verenpakje heeft aangetrokken voelt ze zich zelfverzekerd en zichzelf. Want vogels hebben, zoals mama zegt, sterke vleugels en moeten ooit het nest verlaten. Door de reactie van haar klasgenoten weet Emma dat zij een hele goede keuze heeft gemaakt. Frederico van Lunter heeft een vrolijk en speels prentenboek geschreven en geïllustreerd, met een waardevol thema. Want iedereen is anders, maar wie ben jij?

     

De illustraties toveren een grote glimlach op je gezicht. Ze zijn zo kleurrijk en ontzettend vrolijk! Op de achtergrond is ook veel te ontdekken over wat er allemaal bij Emma in haar klas is. Dit boek is echt de moeite waard om te gebruiken tijdens de eerste schoolweken. Sommige kinderen zullen meteen zelfverzekerd naar school gaan en anderen hebben even een duwtje in de rug nodig. 

Ik ben nu al een fan van de Beestenboel en kan dan ook niet wachten op de andere delen!

Voor alle kleine beestjes én grote kinderen vanaf 3 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Yvonne Soepboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *