Engelse letterpret van A tot Z

Engelse letterpret van A tot Z
Categorieën: ,
Author:
Publisher:

‘A monkey is riding a magic carpet’

Een uniek alfabetboek met dieren en vervoermiddelen om Engelse woordjes te leren. Natuurlijk krijg je de Nederlandse vertaling er steeds bij. Voor lettersmullers vanaf 4 jaar. De A is van ant en ambulance. De B is van bear en bicycle. De D is van dogs en dogsled. En de Z? Die is van zoo en zeppelin!

In drie woorden

Leerzaam, ontdekken, alfabet

In meer woorden

Met het lezen van dit boek maken kinderen kennis met de Engelse taal. Het gehele alfabet is erin meegenomen en bij elke letter staat een Engelse zin geschreven. In deze zin komt twee keer een woord voor die begint met de desbetreffende letter. Zo staat er bijvoorbeeld bij de letter E: An elephant is charging an electric car. Daaronder is uiteraard de Nederlandse vertaling gegeven. Per letter is er een pagina gereserveerd. De zinnen zijn een beetje raar en niet mogelijk in het echt. Dit zorgt ervoor dat er een grappige illustratie op de pagina staat. Zo blijven de woorden hangen bij het kind. Want een aap op een vliegend tapijt vergeet je niet zo snel!

Het lezen van dit boek is een leuke manier om kennis te maken met de Engelse taal. Welke woorden weet jouw kind al? Voor alle kinderen vanaf 4 jaar die smullen van het leren van een andere taal!

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *