Erebos – ontwaakt

Erebos - ontwaakt
Categorieën: , ,
Publisher:

Erebos sliep, maar is weer ontwaakt!

Als je een nieuwe app op je telefoon aantreft die je niet zelf hebt geïnstalleerd, kan dat natuurlijk een reclamestunt zijn. Maar wat als het programma controle over je leven krijgt? Het draait niet alleen op je telefoon en computer – het is overal. Het kiest zelf zijn gebruikers en laat je spelen om alles wat voor jou van belang is: je baan, je studie, je vriendin… je leven!

In drie woorden

Spannend, avontuurlijk, realistisch

In meer woorden

Nick krijgt de schrik van zijn leven als er op zijn telefoon ineens een app verschijnt die hij niet zelf heeft geïnstalleerd. Een app die hij maar al te goed van vroeger kent. Een game die destijds desastreuze gevolgen had. Opnieuw neemt Erebos zijn leven over. Nick heeft nauwelijks meer controle over wat hij doet, met wie hij praat en wanneer. Er zit een groter plan achter. Maar wat? En waarom? Om daar achter te komen moet Nick het spel spelen. En niet alleen hij.

Erebos ontwaakt is het perfecte boek voor lezers die van bloedstollend spannende verhalen houden. Een verhaal dat zo intens is, dat je zou willen dat je nóg sneller kon lezen. Je kunt het niet meer weg leggen. Je móet weten welke rol iedereen speelt en wat het grotere plan is.

Het verhaal zit goed in elkaar en de personages zijn geloofwaardig. Je blijft op het puntje van je stoel zitten, omdat je simpelweg niet weet wie er wel en niet te vertrouwen zijn.

Erebos – ontwaakt is het vervolg op Erebos, maar je hoeft het eerste deel niet gelezen te hebben om dit deel te begrijpen. Leuker is het wel!

Voor jongens en meiden vanaf een jaar of 14 die van een rete-spannend verhaal houden.

Blog auteur Ivenka Gerbrandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *