GameHelden – Game Helden tegen de monsters

‘We zitten in een game. Maar dan echt.’

Om een reuzenslang in een game te verslaan, moeten Raff, Puck, Manú en Phileine Power Ups verzamelen. Wanneer ze uit de game worden gegooid, blijken ze deze superkrachten in het echt te hebben! Lukt het de Game Helden om uit de klauwen van de superschurk De Leeuwin en haar monsterleger te blijven?

In drie woorden

Spannend, gamen, vriendschap

In meer woorden

Billy Bones Bazen-boeken zijn avonturen die kunnen worden voorgelezen, die je samen óf lekker zelf kunt lezen. Alle verhalen hebben korte hoofdstukken en zinnen om lezen makkelijker en leuker te maken. De boeken zijn erg kleurrijk en staan vol met vrolijke illustraties. Ze zijn niet ingedeeld op AVI-niveau, maar zijn vooral gericht op leesplezier.

In dit boek spelen de vrienden Raff, Puck, Manú en Phileine een videogame, waarin ze een grote draak moeten verslaan. Daarbij hebben hun game karakters speciale krachten. Wanneer ze in de game een geheime portaal vinden, aarzelen ze geen seconden. Ze springen erdoorheen. Daar komen ze erachter dat ze in de game terecht zijn gekomen, ze snappen er niets van. De speciale krachten die ze in de game hadden, hebben ze hier nog steeds. Maar wat zou er gebeuren als hun energiebalk op is? Is het dan echt ‘game over’? Je leest het in dit spannende boek!

Voor kinderen vanaf 7 jaar die houden van een avontuurlijk, spannend verhaal.

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *