Heartstopper – deel 2

Ik. Heb. Alles. Verknald.Nick en Charlie waren beste vrienden, maar één spontane kus heeft alles veranderd. Charlie weet zeker dat hij een vreselijke fout heeft gemaakt en zijn vriendschap met Nick voor altijd heeft verpest. Ondertussen is Nick meer in de war dan ooit. Maar de liefde werkt op verrassende wijze en Nick ontdekt langzaam maar zeker nieuwe dingen over zijn vrienden, zijn familie… en zichzelf!

In drie woorden

lief, romantisch, graphic novel

In meer woorden

In deze graphic novel gaat het over de vriendschap tussen Nick en Charlie die ineens veranderd lijkt te zijn nadat ze elkaar hebben gekust. Hoewel Charlie de kus fantastisch vond, is hij bang dat deze kus hun vriendschap misschien wel heeft verpest. Hij durft Nick niet goed onder ogen te komen en Nick is door de kus van Charlie vooral in de war.

Deel 1 gaat voornamelijk over Charlie die wordt gepest en tot over zijn oren verliefd is op Nick. Dit tweede deel gaat meer over Nicks ervaringen. Hij is namelijk nogal in de war en weet niet wat hij precies voelt en wat dat betekent. Hij heeft tijd en ruimte nodig. Hoe zullen zijn familie en vrienden reageren? Durft hij uiteindelijk uit de kast te komen? De reacties van de omgeving (familie en vrienden) spelen een belangrijke rol in dit tweede deel.

Achterin het boek staan nog enkele leuke extraatjes zoals beschrijvingen van de kledingstijlen van de jongens en zelfs een Heartstopper Minicomic over Tara en Darcy.

Dit is een YA boek met een belangrijke boodschap dat je in één keer uit leest! En je hebt geluk, want deel drie komt al in januari uit en daarna volgen er nog twee delen.

the gravatar profile photo

Blog auteur Ivenka Gerbrandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *