Het boek dat niet gelezen wil worden

Het boek dat niet gelezen wil worden
Categorieën: , ,
Author:
Publisher:

Wat te doen met een boek dat niet gelezen wil worden? Toch openen natuurlijk!

Dit is het verhaal over ‘Het boek dat niet gelezen wil worden’. Een boek dat uit alle macht probeert om met rust gelaten te worden. Woorden worden gehusseld, het boek gaat dicht en plotseling… een krokodil!

In drie woorden

Interactief, grappig en origineel

In meer woorden

Wat schreef de komiek David Sundin een hilarisch interactief (voor)leesavontuur! Het boek dat niet gelezen wil worden, laat je gegarandeerd hardop lachen! Want … Dit boek doet er alles aan om niet gelezen te worden. Het wringt zich in bochten: letters verdwijnen, het probeert zich te sluiten, te verbranden en het kan zomaar gebeuren dat er een krokodil te voorschijn komt of dat het boek probeert weg te vliegen…

Wat zul je een plezier beleven tijdens het (voor)lezen van dit boek.

Het plezier begint al met de klassiek ogende kaft – groen linnen met mooie gouden letters – waarop allerlei waarschuwingen staan zoals ‘Stop’, ‘Oei Foei’ en ook nog eens gekke en enge tekeningetjes. Wat maakt de kaft je al nieuwsgierig! Als je het boek open slaat, dan word je ook verrast. De letters van het verhaal zijn dan weer rood, dan weer blauw en variëren ook nog eens in grootte en vorm. Het boek bevat veel illustraties, die net als de letters rood en blauw zijn. Het boek laat je lachen, verwondert je, is verrassend en is soms ook best wel spannend.

Kortom een boek voor jong en oud om keer op keer (voor) te lezen !

the gravatar profile photo

Blog auteur Ivenka Gerbrandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *