Het dikke boek vol liefde

‘Een ode aan liefde de hele wereld rond!’

Reis mee door het dierenrijk en ontdek hoe liefde, familie en vriendschap deel uitmaken van al het leven op aarde.

In drie woorden

Aandoenlijk, verrassend en vrolijk

In meer woorden

Wat is dit een lief en aandoenlijk boek! We gaan op reis door het dierenrijk en ontdekken wat liefde is. Op iedere bladzijde vertelt een ander dier wat liefde is voor hem of haar. Door de flapjes uit te klappen kom je erachter hoe deze dieren hun liefde uiten naar hun jongen. Dit doen ze allemaal op hun eigen bijzondere manier waarbij ze vaak gebruikmaken van hun specifieke eigenschappen.

Het dikke formaat van dit boek valt direct op. Het is een heel dik kartonboek met flapjes. Ieder flapje gaat op zijn eigen manier open. Door de afgeronde hoeken en het fijne, handzame formaat kunnen jonge kinderen dit boek gemakkelijk zelf ‘lezen’.

Op iedere pagina staat een halve of een hele zin tekst. De vrolijke en liefdevolle illustraties ondersteunen de tekst goed. Er komt een groot scala aan dieren voorbij. Een mooi detail van dit boek is dat bij elk dier er ergens op de pagina een hartje, groot of klein, gestanst is.

Ontdek het dierenrijk en voel de liefde die van de bladzijdes spat. Een verrassend en vrolijk boek om samen met jouw peuter van te genieten.

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *