Het geheim van de vlogger

Het geheim van de vlogger
Categorieën: ,
Publisher:

‘Sneaker Stad! Vanaf vandaag is Sneaker Stad open! Kijk maar hier achter mij. Een vet coole… nee. Een te gekke… nee! Niet te gek. Een… een…’

Tibo ziet het helemaal voor zich: hij wordt een beroemde vlogger. Maar dat valt nog niet mee. Hoe maak je elke dag een pakkend filmpje? Dan filmt hij per ongeluk hoe een man zijn klasgenootje Joosje hardhandig een auto intrekt.
Ze wordt ontvoerd!
Kan hij haar redden – met hulp van zijn volgers?

In drie woorden

Spannend, vlot en herkenbaar

In meer woorden

Het geheim van de vlogger komt uit de ‘Het geheim van…’ serie. Dit is een serie boeken over allerlei verschillende onderwerpen. De hoofdstukken zijn kort en de verhalen zijn vlot geschreven.

In dit deel besluit Tibo een beroemde vlogger te worden. Hij begint met een gave vlog over de nieuwe schoenenwinkel. Maar het blijkt nog best lastig om een goede vlog te maken. Ondertussen filmt hij per ongeluk een ontvoering. Lukt het hem om zijn klasgenootje te redden en de ontvoerders te pakken?

In dit boek komen thema’s als vriendschap en doorzettingsvermogen aan bod. Het is herkenbaar voor kinderen. Ze kijken zelf veel filmpjes en dromen er misschien wel van om een bekende vlogger of influencer te worden.

De zwart-wit illustraties beelden uit wat er in de tekst gezegd wordt. Ze passen goed bij het verhaal en geven de sfeer van het verhaal goed weer.

Een spannend en herkenbaar avontuur voor kinderen vanaf 8 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *