Het heelal

Het heelal
Categorieën: , ,
Tags: ,
Publisher:

‘Ben jij klaar voor de reis van je leven?’

Spring dan met Luuk en Maya aan boord van de Mars Cruiser, en vertrek naar een andere planeet! Terwijl de aarde steeds kleiner wordt en de sterren langs het raam schieten, ontdek jij alle geheimen van het heelal. Van planeten tot supernova’s en van zwarte gaten tot buitenaardse wezens: dit wordt een reis om nooit meer te vergeten!

In drie woorden

Informatief, fictief en spannend

In meer woorden

Maak kennis met Het heelal. Een prachtig boek waar fictie en non-fictie naadloos in elkaar overgaan. Dit boek is verdeeld in twee delen. In het eerste deel beleven Luuk en Maya een groot avontuur wanneer Luuk het mooiste ruimteschip maakt en een reis naar NASA in Florida wint. Luuk en Maya sluiten zichzelf daar per ongeluk op in de Mars Cruiser en maken een ruimtereis naar Mars. Zullen ze ooit weer veilig terugkomen op aarde? Of was het allemaal maar een droom? In het tweede deel volgt er een dossier over het heelal. Het boek bevat 31 hoofdstukken met enorm veel informatie over het heelal en alles wat daarbij hoort. Ondersteund met prachtig beeldmateriaal, waardoor het net lijkt alsof jij zelf in de ruimte bent.
Het heelal komt uit de Willewete+ serie. Willewete+ is een serie voor kinderen vanaf 10 jaar waarin fictie en non-fictie elkaar afwisselen.
Dit boek is een must have voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar het heelal en alles wat daarbij hoort. Je kunt het boek al voorlezen aan kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Kinderen kunnen het zelf lezen vanaf 10 jaar.
Een prachtig boek waar je als astronaut in de dop veel van kunt leren.

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *