Het leven van een loser, totaal gesloopt

Het leven van een loser, totaal gesloopt
Categorieën: ,
Publisher:

‘Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten wel beter…’

Na een erfenis wordt Brams huis verbouwd. Zodra de werklui beginnen, gaat alles mis. Totaal gesloopt vraagt Bram zich af of hij de renovatie wel overleeft. Wordt het verbouwen of verhuizen?

In drie woorden

Humoristisch, fantasierijk en herkenbaar

In meer woorden

De familie Botermans krijgt een erfenis. Bram weet daar wel raad mee, maar zijn moeder wil het geld gebruiken om het huis op te knappen. Zodra de werklui beginnen, gaat alles mis; de puinhoop is niet te overzien. Bram is totaal gesloopt en vraagt zich af of er nog iets te redden valt. Dan daalt het stof neer… Wordt het verbouwen of verhuizen?

Totaal gesloopt is deel 14 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Binnen deze serie volgen we Bram, een ietwat onhandige jongen met een rijke fantasie. De combinatie van tekst en veelal illustraties maakt dit een interessant boek voor zowel leesliefhebbers als kinderen die niet van lezen houden. Het boek is op humoristische wijze vertaald door Hanneke Majoor.

Het verhaal laat je nadenken over verschillende situaties die waarschijnlijk veel kinderen zullen meemaken in het leven. Het overlijden van een bekende, een verbouwing van je huis, een verhuizing naar een ander huis, het achterlaten van een vriend, maar boven alles; het bedenken van een oplossing. Tevens is het boek genomineerd door de Nederlandse Kinderjury van 2021!

Een humoristisch verhaal met alledaagse aspecten voor lezers vanaf tien jaar.

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *