Het prinsesje zonder stank

‘Maar de enkele scheet die het prinsesje liet, knetterde of stonk helemaal niet!’

Wat doe je als je niet kunt stinken? Balen natuurlijk! Dit prinsesje is de wanhoop nabij. Ze wil net al ieder ander kind lekkere viezen scheetjes laten. Haar moeder weet gelukkig raad: hoog tijd om eens iets anders te eten! Zal de koninklijke keukenbrigade het prinsesje dan eindelijk aan het stinken krijgen?

In drie woorden

Grappig, origineel, kleurrijk

In meer woorden

Dit boek is een vervolg op de boeken ‘De ridder zonder billen‘, en ‘De prins zonder billen.’ Het huwelijk van de koning zonder billen en zijn koningin is inmiddels bekroond met een prachtige dochter. Toch is er één ding dat hun geluk in de weg staat: de prinses kan tot haar grote verdriet geen stinkwindjes laten. Gelukkig weet de kordate koningin wel raad, want in de koninklijke keuken liggen alle ingrediënten klaar voor een ronkende scheet! Zal het lukken om de prinses eens flink te laten stinken?

Het boek is los te lezen van de vorige delen en heeft  net als zijn voorgangers een speciale uitklappagina voor een geestig kijkje in de koninklijke keuken. Een feest om voor te lezen aan peuters en kleuters!

the gravatar profile photo

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *