Het wachten waard

Het wachten waard
Categorieën: ,
Publisher:

“Harry vindt het, als hij op een dag naar iets bijzonders zoekt.”

Een prentenboek vol sfeer over hoe tijd en geduld nodig zijn om iets unieks te laten ontstaan.Harry vindt het, als hij op een dag naar iets bijzonders zoekt. Het is niet het grootste, en ook niet het mooiste. Maar voor Harry is het speciaal en precies goed.

In drie woorden

Sfeervol, magisch en wijs

In meer woorden

De hoofdpersoon van het boek, Harry, vindt een bijzonder ei tussen andere eieren. Uniek in zijn soort, alleen het ei barst maar niet open. Het blijft stil, het ei zwijgt en er gebeurt niets. Uiteindelijk gaat Harry er maar vandoor, maar dat ei laat hem maar niet los. Uiteindelijk keert hij terug naar de plek waar hij het het laatst had gezien. Maar het ziet er nu helemaal anders uit. Groter en minder rond. Prachtig gewoon. En sinds die dag denkt Harry elke dag eraan dat iets wat speciaal en uniek is, tijd en geduld nodig heeft om te groeien.

Zoek je een prentenboek dat er niet alleen origineel en kleurrijk uitziet, maar dat ook een prachtige boodschap in het verhaal verstopt heeft? Wil je graag een positieve boodschap meegeven onder het voorlezen? Zoek dan niet verder, maar kies voor dit door uitgeverij Clavis vertaalde boek oorspronkelijk geschreven door  Manuel Sumberac. Uniek in zijn soort, geschikt voor jonge kinderen van 4-6 jaar die van een verhaal met een bijzondere boodschap houden.

De illustraties zijn sfeervol en hebben iets surrealistisch sprookjesachtig en passen precies in de sfeer van dit boek. Een boek om rustig te bekijken met een boodschap om te onthouden!

 

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *