Julius Zebra – Gigagrappig Quizboek

Wie is het slimst van allemaal?

Gigagrappig quizboek om je kennis over de Romeinen, Grieken, Britten en Egyptenaren te testen – met humor in Julius Zebra-stijl!

In drie woorden

grappig, geschiedenis, leerzaam

In meer woorden

Ben jij een Julius Zebra fan? Check dan je kennis in het Gigagrappig quizboek en ontdek hoe goed jij de wereld van de zebragladiator echt kent. In dit boek vind je meer dan honderd quizvragen over de geschiedenis van de Romeinen, Grieken, Britten en Egyptenaren. Weet jij bijvoorbeeld hoe de meeste soldaten in het leger van de oude Grieken werden genoemd? Of welke taal de Romeinen spraken? Je vergroot je kennis over de oudheid met dit superleuke quizboek van Julius Zebra. Natuurlijk staat dit quizboek, net als alle andere Julius Zebra boeken, boordevol illustraties.

Over Julius Zebra verschenen eerder: Rollebollen met de Romeinen, Bonje met de Britten, Ellende met de Egyptenaren en Gedonder met de Grieken. Met dit quizboek kun je erachter komen of je ook iets hebt opgestoken van de avonturen van Julius Zebra. Als je alle quizvragen hebt beantwoord, en alle goede antwoorden bij elkaar hebt opgeteld, kom je erachter of je een:
– matige mestkever
– acceptabele antilope
– behoorlijke Boudicca
– Colosseumkolos
bent.

En vond je dit quizboek te gek en wil je graag meer weetjes verzamelen, dan is het boek Julius Zebra – hoe word ik een gladiator met allerlei puzzels, raadsels en spelletjes ook een aanrader.

Voor alle nieuwsgierige jongens en meiden vanaf 7 jaar.

Blog auteur Ivenka Gerbrandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *