Kat tegen kwaad – Het snode plan van Rarius

Kat tegen kwaad - Het snode plan van Rarius
Categorieën: ,
Author:
Publisher:

‘Maak kennis met Kat tegen kwaad!’

Pelsbeth en Wolfrik zitten in de monsterjaag-business. Nou ja, hun eerste klus levert niks op en de morgenster van Pelsbeth is aan vervanging toe, maar gelukkig krijgen ze de kans een echte draak te verslaan. En dan redden ze per ongeluk de stad én krijgen ze een heus hoofdkwartier met spookgids. Goeie timing, want er dreigt alweer gevaar!

In drie woorden

Humoristisch, fantasievol en avontuurlijk

In meer woorden

Maak kennis met Pelsbeth en Wolfrik. Deze helden op sokken zijn monsterjagers in de dop. Hun werk verloopt nog niet helemaal soepel. De eerste klus levert niets op en ook hun materialen zijn aan vervanging toe. Maar dan ligt het lot van de stad in hun handen. Er loopt een enorme draak rond, die moet verslagen worden. Zal het ze lukken om de draak te verslaan?

Het snode plan van Rarius is het eerste deel in een gloednieuwe serie. Kinderen uit de middenbouw zullen enorm genieten van deze serie. Het is spannend, avontuurlijk en zit vol fantasie. Gooi daar nog een flinke dosis humor bovenop en het wordt gegarandeerd een succes.

Deze graphic novel is rijk geïllustreerd. De vormgeving is op iedere bladzijde weer anders, wat zorgt voor een speels effect. De verhouding tussen illustratie en tekst is mooi in balans. Het boek is geschreven in stripvorm, wat zorgt dat je door de bladzijdes vliegt. De spannende gebeurtenissen volgen elkaar in rap tempo op, je wilt blijven lezen om te weten hoe het verder zal gaan.

Het is lachen, gieren, brullen met deze twee nieuwe antihelden! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *