Ken je die mop…?

‘Het leukste – en dat heb ik nooit geweten – is dat alle olifanten met hun plasser kunnen eten!’

In dit vrolijke boekje staan meer dan twintig hilarische moppen. Zowel bekende als nieuwe grappen zijn door het schrijversechtpaar Marianne Busser en Ron Schröder op rijm gezet en geïllustreerd door Sam Loman. Om zelf te lezen en te lachen en natuurlijk om daarna verder te vertellen!

In drie woorden

Humoristisch, origineel, vrolijk

In meer woorden

Je kent ze vast, de standaard moppenboeken waarbij er te veel moppen op te weinig pagina’s staan gedrukt… Gelukkig is dat nu verleden tijd! Het perfecte boek voor jonge moppentappers is verschenen. Ken je die mop…? is een boek vol humor voor de jonge lezer. De moppen in dit boek zijn geschreven op rijm, en voorzien van geweldige illustraties. Iedere mop heeft zijn eigen volledige bladzijde, dit maakt de bladzijde overzichtelijk en laat de mop echt tot zijn recht komen.

De meeste moppen uit dit boek zijn origineel. Ken je bijvoorbeeld de mop over opa op het bankje al? Of de groene pruimen? Ook kent het boek een aantal bekendere moppen zoals de mop over de etende vliegen en de kleine dropjes die worden uitgedeeld. Deze bundel kent 21 moppen waarbij je het lachen niet kunt inhouden.

Een heuse aanrader voor alle jonge moppentappers vol humor vanaf ongeveer zes jaar.

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *