Kerst met de krijtjes

Kerst met de krijtjes
Categorieën: ,
Publisher:

Is cadeautjes geven net zo leuk als cadeautjes krijgen? De krijtjes vinden van wel!

Dit boek bevat niet alleen een leuk verhaal, maar ook zes enveloppen met kaartjes, spelletjes, een poster én een uitklappagina!

In drie woorden

Creatief, origineel, uitnodigend

In meer woorden

Hou jij ook zo van cadeautjes krijgen? Dan is dit boek echt iets voor jou. Met de mooie, rode strik die op de cover prijkt kun je het met recht een cadeau noemen. Maar dat is nog niet alles. Sla het boek maar open, dan ontdek je al gauw dat het boordevol presentjes zit: kaartjes, spelletjes, knutselmateriaal en een mooie poster. Maar gelukkig gaat het niet alleen over cadeautjes, want al lezend kom je terecht in een verhaal dat helemaal past bij kerst. De krijtjes wensen elkaar alle goeds, ze spelen en werken gezellig samen en ze delen veel van de spulletjes met elkaar. Bovendien verrassen zij op hun beurt Teun. Omdat hij altijd zo goed voor de krijtjes zorgt, heeft hij dat zeker verdiend.

Een origineel, creatief prentenboek dat uitnodigend werkt door de interactie die het oproept. De lezertjes kunnen lekker zelf aan de slag met de inhoud van de enveloppen. In elk van de zes brieven zit iets anders. Dit is een heerlijk verrassend element dat bijdraagt aan het (lees)plezier.

Van Drew Daywalt en Oliver Jeffers  verschenen eerder in deze serie: De krijtjes staken, De groeten van de krijtjes en Liefs van de krijtjes. Een originele verhaallijn met onderliggende betekenis in combinatie met de grappig getekende potloden maken de serie en zeker ook dit boek tot een opvallende reeks.

Voor creatieve lezers vanaf vier jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *