Kijk rond in je lichaam

‘Kom mee! Dan nemen wij een kijkje in jouw lichaam!’

Volg je eten terwijl het door jouw lichaam gaat. Haal diep adem en verken je longen. Je staat versteld als je bedenkt wat je hersenen allemaal kunnen. In dit opwindende boek, vol levendige illustraties en fascinerende flapjes, ontdek jij je lichaam met al zijn geweldige geheimen.

In drie woorden

Informatief, overzichtelijk en origineel

In meer woorden

In dit kleurrijke flapjesboek gaan we op reis door het lichaam. We komen van alles tegen. Je leert welke functie de verschillende organen in ons lichaam hebben, wat er met jouw eten en drinken gebeurt, waarvoor je botten nodig hebt, hoe je hersenen, longen en hart werken en nog veel meer. Kom, dan nemen we een kijkje in jouw lichaam!

Dit boek heeft een hele duidelijke structuur, het is daardoor erg overzichtelijk. Het begint met een algemene pagina over het lichaam. Daarna begint er op iedere bladzijde een nieuw hoofdstuk. In ieder hoofdstuk staat één onderwerp centraal. Enkele namen van hoofdstukken zijn bijvoorbeeld Ademhalen, Eten en ontlasting en De hersenen.

Kijk rond in je lichaam is origineel vanwege de vorm. Het is een flapjesboek voor kinderen van de middenbouw. Achter ieder flapje zit informatie verstopt. Soms staat er een vergrootglas bij, dan is dat stukje van het lichaam groter afgebeeld zodat je het beter kunt zien. Dit boek zit boordevol informatie. De heldere uitleg in combinatie met de duidelijke illustraties maken dat het goed te begrijpen is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wil jij graag weten hoe jouw lichaam werkt en ben je op zoek naar een informatief en origineel boek? Dan is dit echt iets voor jou!

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *