Kleine Geit, spelen op de boerderij

Kleine Geit, spelen op de boerderij
Categorieën: ,
Publisher:

‘Een interactief samenleesboek.’

Kleine Geit beleeft avonturen op de boerderij. Ze is kwijt en Mama Geit moet haar zoeken. Er komen nieuwe dieren op de boerderij. En hoe kan ze Kleine Poes helpen om uit de boom te komen? Bij elk van de drie boerderijverhalen in dit boek horen ook een grote zoekplaat en een grappige puzzel die je samen op kunt lossen.

In drie woorden

Interactief, puzzelen, kleurrijk

In meer woorden

In dit lieve boekje vind je drie voorleesverhalen, afgewisseld met pagina’s waarop spelletjes afgebeeld staan. De voorleesverhalen bevatten illustraties in de zin die je kind zelf kan benoemen. Op deze manier werk je aan de woordenschat van je kindje. De voorleesverhalen beslaan 2 pagina’s, waarbij de tekst op de ene pagina staat en op de andere pagina vind je een pagina vullende illustratie. Het verhaal eindigt met een vraag voor je peuter.

De puzzelpagina’s tussen de verhalen in, bestaan uit verschillende opdrachten. Je mag bijvoorbeeld mama Geit helpen om de juiste weg te vinden, Kleine Geit vinden die verstopt zit op de dubbele pagina, je mag de dierengeluiden maken en dieren zoeken en door de doolhof heen. Deze puzzelpagina’s zorgen voor veel betrokkenheid bij het lezen van dit boek.

De pagina’s zijn van stevig karton gemaakt, dus het veelvuldig voorlezen van dit boek is geen enkel probleem. Je zal merken dat dit een boek is wat je peuter vaak uit de kast zal pakken!

Voor alle nieuwsgierige peuters vanaf 2 jaar oud.

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *