Knoeipoezen

Knoeipoezen
Categorieën: ,
Tag:
Publisher:

Een bijzonder fijn kattenhandboek voor peuters en kleuters.

De twee jonge katten in dit boek doen alles wat niet mag: ze zitten op het aanrecht, eten stiekem uit de pan, proberen vogeltjes te vangen en maken er een knoeiboel van. Maar hoe stout ze ook zijn, ze zijn toch onweerstaanbaar!

Zilveren Penseel-winnaar Fleur van der Weel maakte een hartveroverend kijk- en voorleesboek voor peuters en kleuters over de grappige avonturen van twee vertederende katjes.

In drie woorden

Schattig, leerzaam en compleet

In meer woorden

In Knoeipoezen volg je een dag uit het leven van de poezen Fik en Pimpel. We ontdekken waar ze wonen, wat ze eten, wie hun vriendjes zijn en hoe ze zich verzorgen. Op ons avontuur met deze twee ondeugende poesjes leren we tellen, kleuren, diverse begrippen en woorden, en vooral heel veel over het gedrag van poezen.

De mooie, warme en speelse illustraties blijven boeien. Je ziet poezen van alle mogelijke kanten en manieren en dat maakt dit boek echt het eerste poezenhandboek voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Knoeipoezen is ook opvallend dik waardoor het boek niet snel zal vervelen. Uiterst leerzaam, leuk, schattig en grappig, voor lang voorleesplezier.

the gravatar profile photo

Blog auteur Sanne Ramakers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *