Kroko detectives

‘In een wereld voor criminaliteit, corruptie en complotten…’

Dit zijn de KROKO-DETECTIVES: heldhaftige agenten van K.L.U.S* en de nachtmerrie van elke superschurk!

Met hun Veelzijdige Elite Spionnen Technologie en speciale rioolroutes, zitten de kroko-detectives er bij elke zaak weer bovenop!

*Koninklijke Landelijke Undercover Specialisten

In drie woorden

Detectives, humor en avontuur

In meer woorden

Ken je de Kroko-detectives al? Het duo Maaistra en De Mier lossen staat klaar om de meest ingewikkelde zaken op te lossen. In dit spannende verhaal moeten de detectives er achter zien te komen wat er met de wereldberoemde cupcake-kok Hans Snorremans van Voor de Bakker gebeurd is. Hij is al een aantal weken spoorloos. En op hetzelfde moment gebeuren er vreemde dingen bij het onderzoekslab. Een explosie, een bestelling van een reuzegrote taart, de verdwijning van een oven en een belangrijke uitvinding… Hier zit een luchtje aan. Hebben deze twee zaken iets met elkaar te maken? De Kroko-detectives gaan op zoek naar de oplossing.

Dit avontuurlijke en kleurrijke stripverhaal zal veel kinderen aanspreken. De ietwat snuggere personages zorgen voor humor in het spannende verhaal. Ondanks dat het taalgebruik soms best pittig gekozen is, is het boek voor de jonge lezer prima te volgen. De illustraties maken het verhaal filmisch en verduidelijken de lastige woorden als corruptie en radioactief. Een leuke toevoeging zijn de tekentutorials achterin het boek. Aan de hand van deze tutorials kan jij straks net als auteur en illustrator John Patrick Green de perfecte Maaistra en De Mier tekenen en maak jij je eigen stripverhaal rondom deze detectives van K.L.U.S.

Een spannend mysterie dat vraagt om meer. Voor de undercoveragenten in spé vanaf zeven jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *