Lou & Lily. Kriebeltenen

Lou & Lily. Kriebeltenen
Categorieën: , ,
Tag:
Publisher:

‘Jij hebt nieuwe schoenen nodig. We gaan nu naar de winkel.’

Lily heeft kriebeltenen. Tijd voor nieuwe schoenen, weet mama. Onderweg naar de winkel krijgt Lily heel veel ideeën voor leuke schoenen: schoenen om te dansen, te klimmen, te stappen… In de winkel kiest ook haar vriend Lou schoenen uit. Hij weet precies wat hij wil. Weet Lily dat nu ook?

In drie woorden

Schoenen, bewegen en kiezen

In meer woorden

Wat is dit een heerlijk gezellig boek met een herkenbaar verhaal. Jonge kinderen maken vaak een groeispurt mee en dan kan het zomaar gebeuren dat ‘opeens’ weer je schoenen te klein zijn. Dat overkomt het meisje Lily. Lily is een beweeglijk en vrolijk meisje. Onderweg naar de schoenenwinkel is zij helemaal gericht op de schoenen van anderen. Iedere keer wanneer ze een bepaalde soort ziet, weet ze zeker dat ze straks die schoenen zal kiezen. En wat zijn er toch veel soorten schoenen… Lily weet het gewoon niet meer.

Lily ziet in de dansschool balletschoenen met linten om te dansen en ze ziet laarzen om mee door het water te stappen. Of gaat ze toch voor een paar werkschoenen net als de politieagent zodat ze kan stappen als een reus. Als ze eenmaal in de schoenenwinkel aangekomen zijn, ontdekt ze daar haar vriendje Lou. Lou heeft al schoenen gekozen. Zou het Lily ook lukken om een mooi paar uit te kiezen? En waarom rekent mama uiteindelijk twee paar schoenen af? Om op deze vragen antwoord te krijgen, moet je snel dit heerlijke prentenboek erbij pakken.

Lou en Lily. Kriebeltenen is een vrolijk prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar die net als Lily niet stil kunnen zitten.

the gravatar profile photo

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *