Mag ik mee?

Mag ik mee?
Categorieën: ,
Publisher:

‘Beer, mag ik met jullie mee in de auto?’ vraagt Eekhoorn daarna.

Eekhoorn is op weg naar huis, maar het is wel erg ver lopen… Gelukkig willen zijn vrienden hem best een eindje meenemen!

In drie woorden

Kartonboek, reizen, vrolijk

In meer woorden

Wat is dit een gezellig kartonboek! Dit boek is zeer geschikt voor jonge kinderen. Het boek vertelt het verhaal van een eekhoorn die op weg is naar huis. Eekhoorn moet best een eind lopen en lost dit op door met zijn dierenvrienden mee te reizen. Zo maakt de lezer kennis met verschillende voertuigen zoals een tractor, een auto, een brandweerwagen en een fiets. En je maakt kennis met een divers scala aan dieren zoals een panda, beer, konijn en een hond.

Het vrolijke kartonboekje bevat zogenaamde dubbele uitschuifelementen waardoor er genoeg te ontdekken valt op de sfeervolle gedetailleerde illustraties van Deborah van de Leijgraaf. Je trekt eerst één element uit en daarna kun je dat element ook nog via een flapje doorschuiven. Hierdoor is dit babyboek anders dan anders. Het boek ziet er zeer stevig uit en kan vast tegen een stootje. Het boek is dus perfect voor beginnende jonge lezers vanaf 2 jaar die houden van een vrolijk dierenavontuur en graag willen ontdekken samen met Eekhoorn.

Veel plezier op reis! Ga maar snel mee.

the gravatar profile photo

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *