Magneetboek – Dinosaurussen en andere prehistorische dieren

Met 45 magneten van planten en dieren

Terwijl de dinosaurussen regeerden op het land, leefden er andere vreemde dieren in de lucht en in de zee. Ontdek al die wonderlijke dieren in hun eigen universum. Geef jij 45 planten en dieren een plekje in hun eigen leefomgeving? Ontdek spelenderwijs hoe de wereld eruitzag in de periode van de dinosaurussen.

In drie woorden

Geschiedenis, kleurrijk en actief

In meer woorden

Ik werd helemaal enthousiast toen ik dit boek in handen kreeg. Het kleurrijke geheel zorgt ervoor dat je direct aan de slag wilt gaan. Tijd om je kennis over deze prehistorische dieren te testen. Op iedere bladzijde lezen we korte stukjes tekst beginnend met een algemeen stukje tekst over de periode en de omgeving. Daarnaast worden er diverse dieren besproken. Aan jou de taak om de juiste magneten bij deze omschrijvingen te zoeken. Spelenderwijs en al lezend richt je de leefomgeving van deze dieren in en plaats je de dieren in de juiste periode. En mocht je nou toch twijfelen, achter in het boek is een spiekbriefje gemaakt waarop jij alle dierennamen kunt vinden. Want zoveel uitgestorven dieren, makkelijk is het niet!

Dit leerzame boek zal jonge kinderen aanspreken. De korte stukjes tekst zijn behapbaar en daardoor goed te begrijpen. Doordat je zelf actief aan de slag kunt gaan met de magneten, wil je wel blijven lezen. Lukt het jou om alle dieren en planten in de juiste leefomgeving te plaatsen?

Voor onderzoekers vanaf vier jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *