Mijn kleine vogelboek

Mijn kleine vogelboek
Categorieën: , ,
Tags: ,

‘Overal om ons heen wonen vogels. Met dit boek leer je ze herkennen!’

Als je goed oplet, merk je dat het buiten een gekwetter en gefladder is van jewelste. Merels, mussen, roodborstjes, overal om ons heen wonen vogels. Door dit boek leer je alle namen!

In drie woorden

Informatief, leerzaam en natuur

In meer woorden

Dit boek is niet alleen bijzonder van inhoud, maar ziet er ook uiterlijk zeer bijzonder uit. Het is een 100% natuurboek gedrukt met ecologische inkt op 100% kringlooppapier. Het boek is van stevig karton en is dus zeer geschikt voor de jonge vogelvriend.

In dit boek maak je kennis met maar liefst 24 inheemse vogelsoorten en hun onderscheidende kenmerken. De illustraties van Katrin Wiehle zijn simpel, maar duidelijk en mooi van kleur. Het boek is afwisselend in opbouw. Pagina’s met namen van vogels en pagina’s met korte teksten over vogels wisselen elkaar af. Als eindresultaat is er nu een echte natuurgids voor kleuters.

Wat is dit een leuk en handzaam boek om mee te nemen, wanneer je naar het bos of naar het park gaat. Als je een tuin hebt, is het erg leuk om dit boek samen met een verrekijker altijd bij de hand te hebben.

Als jonge kinderen zo geen natuurliefhebber worden, dan weet ik het niet meer.. Dit boek is geschikt voor jonge vogelvrienden vanaf vier jaar.

 

 

 

the gravatar profile photo

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *