Mijn schuifboekje – Vormen

Mijn schuifboekje - Vormen
Categorieën: , ,
Publisher:

‘Wat zie je hier?’

Kennismaken met kleuren en vormen in de kunst wordt nog leuker met interactieve boekjes die kinderen uitnodigen om zelf de plaatjes te veranderen. Een bijzonder schuifboekje voor jonge kunstminnaars.

In drie woorden

Kleurrijk, uitnodigend en educatief

In meer woorden

Wat een bijzonder schuifboekje is dit! Er staan geen standaard afbeeldingen in dit boek. Er staan afbeeldingen in van vijf wereldberoemde schilderijen. Achterin het kartonboek staat een lijst waar de vijf schilderijen besproken worden. Het zijn schilderijen van Piet Mondriaan, Theo van Doesburg, Robert Delaunay, Sophie Taeuber-Arp en Wassily Kandinsky.

Dit kleurrijke boek komt uit de serie Mijn schuifboekje. Je kunt op iedere bladzijde iets heen en weer schuiven waardoor het kunstwerk verandert. Zo wordt het boekje interactief. Jonge kinderen hebben het principe van het schuiven snel door. De kartonnen bladzijdes en afgeronde randen maken het boek makkelijk te ‘lezen’ voor jonge kinderen. Bij ieder kunstwerk staan ook enkele regels tekst die je prikkelen om nog beter naar de afbeelding te kijken. Een ontzettend origineel babyboek.

Echte kunst voor kleintjes. Een aanrader voor de kunstliefhebber in de dop vanaf 0 jaar.

 

 

 

the gravatar profile photo

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *