Monsterlijke Raadsels – 10 mysteries om van te griezelen

Monsterlijke Raadsels - 10 mysteries om van te griezelen
Categorieën: , ,
Author:
Publisher:

Ben je klaar om je angsten te overwinnen en oog in oog te staan met de grootste monsters uit de geschiedenis?

Het monster van Frankenstein, graaf Dracula of het monster van Loch Ness: de bekendste griezelverhalen komen aan bod. Dit vrij grote non-fictieboek (30 cm) bevat tien rijk geïllustreerde verhalen rondom een monsterlijke beroemdheid. Bij elk van deze mysterieuze verhalen hoort een raadsel. Het is de taak van de lezer dat te ontcijferen.

In drie woorden

Raadsels, monsters, humor

 

 

 

 

In meer woorden

Hou je van raadsels en van monsterlijke spanning? Dan is dit echt een boek voor jou! In dit boek staan 10 verhalen over de  grootste griezelsterren. Uniek aan deze verhalen is dat niet alles is wat het lijkt én dat je telkens achterblijft met vragen die beantwoord moeten worden.

 

En dat is jouw taak!! Het leuke aan dit boek is namelijk het raden naar de antwoorden op die vragen. De antwoorden kun je soms uit de tekst en soms uit de illustraties halen. De antwoorden op die vragen kun je vervolgens controleren met een speciale kartonnen ontcijfersleutel, die in een mapje voorin het boek kan worden opgeborgen.

 

 

De verhalen zijn spannend en het is elke keer weer leuk om op zoek te gaan naar het antwoord op de vragen. De vele stripachtige illustraties van Victor Escandell met verschillende steunkleuren maken het boek bovendien helemaal af. Ze zijn de perfecte combinatie van eng én grappig. Een boek om samen of alleen mee aan de slag te gaan.

Voor dappere detectives vanaf 8 jaar.

Blog auteur Ivenka Gerbrandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *