Noortje en het vervoer

Noortje en het vervoer
Categorieën: , ,
Publisher:

Broem, broem! Noortje speelt met autootjes. Doe je mee?

Tuut-tuut! Wie komt daar aan? Noortje speelt met auto’s, een boot en de trein. Haar pop rijdt mee met de bus en Poes neemt de taxi. En Boef? Vliegt hij mee met het vliegtuig?

Een eenvoudig en speels verhaal over vervoer. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

In drie woorden

Belevingswereld, stevig, vrolijk

In meer woorden

Dit boekje over het thema vervoer sluit goed aan bij de belevingswereld van het jonge kind. Noortje zit fijn te spelen. Ze heeft een scala aan voertuigen om zich heen. Ze betrekt haar knuffels, poppen en huisdieren bij het spel. Soms mogen ze als passagier meerijden maar meestal zijn ze toehoorder als Noortje iets uitlegt. Binnen dit concept worden en passant op simpele wijze verkeersituaties uitgelegd. Het betreft voertuigen te land, ter zee en in de lucht.

De namen van de voertuigen zijn dik gedrukt, evenals de moeilijke, wellicht nog onbekende woorden die bij een bepaald vervoersmiddel horen: trein-locomotief-machinist.

De bladzijdes zijn lekker dik en glad, het boekje zit stevig in elkaar. Helemaal passend bij de grijpgrage handjes van een peuter. De plaatjes beslaan de hele bladzijde en zijn erg vrolijk.

Dit boekje is onderdeel van een hele reeks Noortje boeken over verschillende thema’s. Allemaal even vrolijk en leerzaam om samen met je peuter te bekijken.

Voor alle peuters die te voet, met de fiets of met de trein de wereld willen ontdekken! Vanaf 18 maanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *